Omelanku

Laptopku tidak berfungsi!!

(T____T) (X…x) (+_+) ( ;^^)m Hari ni masuk hari ke 5 laptop saya tidak berfungsi..ttau tang mana yang rosaknya..Hari rabu ada test.so,saya buat tak tahu aje la dengan laptop tu.biaq pi kat dia laa…kalau dia nak baik,biar die baik sendiri.merajuk dengan saya agaknya..hhuu!! Tapi lepas exam..saya rasa sunyi pula tanpa laptop yang selalu menemani saya… Continue reading Laptopku tidak berfungsi!!

Hiroshima · Japan · Omelanku · Study

@photoshop

Pagi tadi ada midsem exam..Alhamdulillah semua berjalan dengan lancar.Biarpun jawab berlubang-lubang tapi saya bersykur.Rasa-rasanya saya dapat jawab hampir 3/4 daripada semua soalan.Tak tahu la betul atau tak.Tapi kalau lah apa yang saya study sejak seminggu lalu tu adalah apa yang saya jawab tadi,inshaAllah tiada masalah.Moga-moga Allah berkati usaha saya.Ameen.. Saya pelik sungguh kenapa saya tak… Continue reading @photoshop

My Family · Omelanku · Study

Hatsu yuki da..

Mengantuk sungguh melalui hari ini.Bangun seawal 7:50 pagi untuk ke kelas Mechine Design.Semalam tidak boleh melelapkan mata.Pukul 1:00pagi masih di depan laptop menonton drama dari tanah air sambil makan nasik..(musim sejuk musim lapar dan berhibernasi^^) Pukul 2pagi baru off laptop dan masuk dalam selimut.Itupun mata masih terkebil-kebil dalam kegelapan.Mungkin sejak akhir-akhir ini selalu tidur lambat.Bangun… Continue reading Hatsu yuki da..

Kenangan · My Family · Omelanku

Siapa Orang Yang Berjaya?

Keputusan UPSR lebih baik’ kata Ketua Pengarah Pelajaran,Datuk Alimuddin Mohd Dom seperti yang telah diberitakan di Utusan Malaysia hari ini.   “Seramai 46,641 atau 9.2 peratus daripada 518,616 calon Ujian Pencapaian Sekolah Rendah (UPSR) tahun ini memperoleh gred A dalam semua mata pelajaran yang diambil” Diberitakan juga tentang saudara kembar 5 yang tidak seiras dari… Continue reading Siapa Orang Yang Berjaya?